Как лекува хипнозата

  Все по-нарастващият интерес към хипнозата и нейните възможности като лечебен метод в последните години не е случаен.
 Хипнозата е един много специфичен, от “висок клас инструмент”, който в ръцете на майстор-професионалист може да създаде прекрасни форми, точно както скалпелът в ръцете на пластичния хирург, но може да бъде и опасно оръжие. 
Известно е, че човешкият мозък спонтанно преминава в състояния на транс – напълно естествени, физиологични и здравословни реакции, които имат своя смисъл за нормалното функциониране на нервната система. Когато подобно трансово състояние е целенасочено предизвикано става дума за хипноза.
 Хипнозата ни дава достъп до области и сфери на несъзнаваното, там където са нашите базисни убеждения и вярвания, нашите представи и понятия. Там, в света на несъзнаваното се случват чудесата, изпълняват се желанията и се сбъдват мечтите. Всичко това създава на практика неограничен потенциал за промяна.
В състояние на хипноза се мобилизира жизнената енергия на целия организъм за възстановяване на нарушени функции, клетки и тъкани. Възстановяването се извършва както на физическо, така и на емоционално и духовно нива. При този начин на лечение се избягват често скъпоструващи и ненужни лекарства с многобройните им странични ефекти или неприятни манипулации и процедури. 
В хода на терапията човек се научава сам да постига състояние на лечебен транс и да лекува тялото си със силата на своята мисъл, подпомогнат от жизнената енергия и всички ресурси на организма. В състояние на транс човек успява да достигне и да открие най-дълбоките, често несъзнавани или отдавна забравени причини за страданието си и да ги премахне завинаги. Трансът улеснява възстановяването на тъкани, клетки и структури, тъй като освобождава енергийни блокировки, стоящи обикновено в основата на болестните процеси. Това е още една възможност за постигане на добро здраве и еволюция на личността.
 
 ЦЕНА:

  • Цeнaта за сеанс (около 60 мин.) - 50 лв.
  • Цeнaта за семейна терапия (90 мин.) - 60 лв.
  • Цената за консултация - 30 лв.